Zwem- en recreatiebad Begijntjesbad

Een bezoek aan het Begijntjesbad te Overijse betekent genieten in een mooie sfeervolle omgeving met het hele gezin, alleen of met vrienden.
Jong en oud kan er zich vermaken in en rond de verschillende baden.
Actief sporten, leren zwemmen, lekker spelen of heerlijk relaxen … alles kan. Kom langs en geniet.

Ons kinderaanbod
Voor de allerkleinsten is er het cirkelvormige babybadje. Het water is er ondiep en de temperatuur heeft een aangename 31°. Ideaal om uw jonge spruit te laten kennis maken met een zwembad omgeving.
Het kinderbad loopt van 50 tot 80 cm en is uitgerust met een schildpad en een waterslang, attracties die enorm aanslaan bij kleuters. Dit badje is ideaal om aan watergewenning te doen.

Wildwaterbaan
De blikvanger van het Begijntjesbad is uiteraard de 35 meter lange wildwaterbaan. Vanaf het moment dat je kan zwemmen, kan je genieten van deze unieke attractie. Al glijdend, Indiana Jones achterna, kom je terecht in verschillende stroomversnellingen om uiteindelijk te landen in de kreek. Daar kan je relaxen op de borrelplaat, bruisen op de waterbult en genieten van de masserende jetstreams. Opgelet deze attractie gesloten op bepaalde momenten (zie uurrooster)

Sportbad
Het sportbad is met zijn 25 meter dé plaats voor de trainingen van de clubs en het schoolzwemmen. Het zwembad is volledig uitgerust met het modernste competitiemateriaal zoals startblokken, keerpuntplaten, enz.
Met een diepte van 1 tot 2,65 meter kan je er volop trainen en waarom niet … records verbreken. Uiteraard voorzien we ook voor u als individuele bezoeker een aantal banen om uw conditie op peil te houden.

Acties
In het Begijntjesbad kan je ook terecht voor clubzwemmen, privé-lesjes, aquagym, watergewenningslessen, enz.

Ook vinden er regelmatig thema acties plaats zoals Valentijnszwemmen, een disco avond, de Vlaamse zwemweek, ontbijtzwemmen, een paasactie en nog veel meer.

Voor meer informatie, foto's en videofragmenten kan je terecht op de website www.begijntjesbad.be of telefonisch tel: 02/686.90.20

Comments are closed.