Deadline Dance

Al meer dan vijftien jaar de meest energieke dansschool uit de Druivenstreek!

Deadline Dance geeft al lessen sinds september 2000 en voorziet sindsdien ieder schooljaar gevarieerde danslessen voor jong en oud. De nadruk in onze lessen ligt op het plezier en het gevoel van vrijheid en ontspanning dat dans je kan geven. Daarnaast vinden we het als dansschool ook belangrijk om onze leerlingen een goede basis mee te geven in lichaamshouding en techniek.

We willen onze leerlingen de mogelijkheid geven om zich tot volwaardige dansers te ontwikkelen in een aangename en veilige sfeer. Om een overzicht te hebben van alle verschillende stijlen die we aanbieden, kijk je best eens naar onze pagina Dansstijlen.

Naast onze lessen proberen we als vereniging ook leuke evenementen te organiseren voor onze dansers en voor dansliefhebbers uit de Druivenstreek. Zo doen we om de twee jaar een grote dansvoorstelling in Cultureel Centrum Den Blank, laten we onze jongste dansers pronken in een toonmoment in Parochiecentrum Ter IJse (ook om de twee jaar), nemen we ieder jaar deel aan de Lichtstoet in Hoeilaart en laten we onze jongste dansers extra genieten door een Halloweenles te voorzien en ervoor te zorgen dat Sinterklaas ieder jaar eens komt kijken in hun les. Voor een overzicht van alle toekomstige activiteiten, kan je kijken naar onze pagina Evenementen.

Bovendien hebben we ook een Showteam dat regelmatig optreedt op lokale evenementen en deelneemt aan wedstrijden. Deze dansers zijn na een auditie uitgekozen en vertegenwoordigen met veel trots onze dansschool. Meer informatie vind je op de pagina Showteam.

Wij heten je van harte welkom bij onze dansschool. Kijk gerust eens rond op onze website, kom eens een lesje uitproberen of kom eens langs op één van onze vele evenementen!

Het Deadline Dance Team!

Charlotte, Eve, Yoni en Simon (bestuur), Jessica, Lotte, Eric, Gieltje, Margaux, Linde, Fien, Megan, Julie, Maya, Elinor en Jorien

Website : www.Deadlinedance.be

Je kan ons ook op facebook volgen : Deadline Dance VZW

Comments are closed.