Ultimate Team Overijse (UTO)

Het Ultimate Team Overijse (kortweg UTO) bestaat reeds 8 jaar.  Uto'ers zijn mountainbikers, triatleten en duatleten.  Zowel de echte recreant als diegenen die competitie verkiezen, komen in onze club aan bod.  Jong en oud - groot en klein - sterk en ...  Kortom, IEDEREEN die zijn grenzen op zijn niveau wil verleggen komt bij UTO aan zijn trekken.

Naast de aandacht voor kinderen, is er ook aandacht voor de volwassenen en volwassene jeugdigen.  Voor hen zijn er groepstrainingen in het zwembad of worden er tochten gereden, waarbij opnieuw IEDEREEN OP ZIJN MAAT kan deelnemen.

UTO heeft bij sommigen de naam van extreem te zijn.  Voor enkelen van onze club is dit waar...  denken we maar aan de deelnemers aan de Crocodile Trophy of de volledige triatlon.  Maar ook de occasionele sporter, hij / zij die het wil proeven of proberen zijn bij UTO op de juiste plaats.

Wij bieden voor al deze sporten (zwemmen, fietsen en lopen) een verzekering aan, een uniforme - kwalitatieve uitrusting en een goede en fijne groepsfeer.

TWIJFEL DAAROM NIET OM LID TE WORDEN VAN UTO!

Contact informatie

Stijn DelagayeTel: 0486 71 49 23
Rudy LatineTel: 0496 02 17 88

Comments are closed.