T.T.C. Smash Overijse

http://www.ttcsmashoverijse.be

Bij Tafeltennis Smash Overijse ontdek je een complete sportervaring, gebaseerd op reactievermogen, uithouding, coördinatie van armen- en voetenwerk en tactish inzicht, waarbij de bal soms een snelheid meekrijgt van meer dan 150 km/uur.

In onze sfeervolle club in het centrum van Overijse kunnen beginners en gevorderden van alle leeftijden terecht : voor een gezellig potje recreatief tafeltennis met vrienden en vriendinnen, voor de geleide training per spelniveau door gediplomeerde coaches, of voor competitiewedstrijden met een van onze 7 ploegen.

Kom zeker eens bij ons langs om een paar keer vrijblijvend te proberen. Je bent nooit te jong of te oud om je hart aan tafeltennis te verliezen ! We organiseren jaarlijks ook meerdere opendeurmomenten (september en januari) en initiatiereeksen voor jong (Spocje februari) en minder jong (oktober).

Wij zijn geopend :

- iedere maandagavond vanaf 20.00 uur voor geleide trainingen en recreatief spel (behalve juni)

- iedere zaterdag om 10.30 uur tot 12.30 uur voor geleide training (september tot mei)

- iedere vrijdag voor competitiewedstrijden (september tot april)

Neem zeker ook eens een kijkje op onze website : http://www.ttcsmashoverijse.be of aarzel niet telefonisch of per e-mail contact op te nemen met een van onze verantwoordelijken !

http://www.ttcsmashoverijse.be

smash.overijse@mac.com

Contact informatie

Ben MeesTel: 016 47 14 78
Eddy VlasselaerTel: 0495 51 01 01

Comments are closed.