Hondenschool Hagaardbos: gehoorzaamheidstraining

Beste hondenvriend

Welkom bij de Hagaardbos. Met een enthousiast team van lesgevers willen wij u graag bijstaan in de opvoeding van uw hond.  Met ons leerprogramma 'gehoorzaamheid' werken we samen aan de sociale opleiding van uw hond, zowel naar andere honden als naar mensen toe.

Belangrijk om weten is dat consequent gedrag vanaf het eerste moment zeer belangrijk is.  Dus wat u opsteekt en toepast in onze lessen, dient u door te trekken in uw dagdagelijkse omgeving.  En niet alleen u, maar ook alle gezinsleden.  U snapt het al: niet alleen de honden worden opgeleid, u ook als baas van de hond en als coach van uw omgeving.

Van puppy, puber, tot volwassen hond wordt het leertraject aangepast om binnen de 18 maanden, elke dag te kunnen genieten van een aangename, sociale en gehoorzame hond.

Wij werken naar het belonen van de hond (dus niet het straffen).  Uit ervaring weten we dat uw hond zal voelen dat u hem leiding geeft waardoor u als baas zal worden gerespecteerd.  Het leerproces zal hierdoor sneller en vlotter verlopen, voor uw beider plezier en niet alleen op het terrein, maar ook daarbuiten!

Contact informatie

Christel CammaertsTel: 02 767 13 83

Comments are closed.