Sportclubs

Informatie over de sportclubs, aangesloten bij de sportraad, vindt u via het alfabetisch overzicht van de aangeboden sporten in Overijse.

Promotie voor evenementen en het verspreiden van sportnieuws kunnen onze sportclubs door onderstaande kanalen te gebruiken.

Promotie voor evenementen van sportclubs

Is je sportclub erkend door de sportraad en organiseer je een evenement in de gemeente Overijse? vb. wielerwedstrijd, sportkamp, quiz, open trainingsdag,…

1. promotie via Facebook en webpagina van Sporeo

Vul alle gegevens in op deze link . Wij laten een leuk artikeltje verschijnen op onze website www.sporeo.be en onze Facebookpagina www.facebook.com/sporeo.

2. promotie via het gemeentelijke infoblad ‘De Overijsenaar’, via www.overijse.be of via digitale nieuwsbrief

Maak een acount aan bij www.uitdatabank.be  en voeg je activiteit toe via deze link. De activiteiten die doorgaan op het grondgebied van Overijse worden gefilterd en verschijnen onderaan in het activiteitenoverzicht op www.overijse.be. De redacteur van de gemeente Overijse plukt uit dit activiteitenoverzicht de activiteiten met de hoogste  nieuwswaarde voor de digitale nieuwsbrief of voor  het gemeentelijke infoblad ‘De Overijsenaar’.

Sportnieuws van sportclubs

Heeft je sportclub een mooie prestatie neergezet vb. winnaar van een bekercompetitie of kampioen gespeeld? vb. verschillende titels behaald op de provinciale kampioenschappen? Laat het ons weten en laat je bericht verschijnen in de lokale media.

1. nieuwsbericht op Facebookpagina Sporeo

Stuur een e-mail met de sportprestatie naar sportdienst@sporeo.be. Geef zeker ook een link naar de website waar we meer informatie kunnen vinden.

2. nieuwsbericht voor lokale pers

Download hier de lokale perslijst en verstuur een artikeltje naar een journalist van De Serrist, Streekblad, Het laatste Nieuws, Nieuwsblad,…

Comments are closed.