Sportclubs

Informatie over de sportclubs, aangesloten bij de sportraad, vindt u via het alfabetisch overzicht van de aangeboden sporten in Overijse.

Promotie voor evenementen en het verspreiden van sportnieuws kunnen onze sportclubs door onderstaande kanalen te gebruiken.

Promotie voor evenementen van sportclubs

Is je sportclub erkend door de sportraad en organiseer je een evenement in de gemeente Overijse? vb. wielerwedstrijd, sportkamp, quiz, open trainingsdag,…

1. promotie via Facebook en webpagina van Sporeo

Vul alle gegevens in op deze link . Wij laten een leuk artikeltje verschijnen op onze website www.sporeo.be en onze Facebookpagina www.facebook.com/sporeo.

2. promotie via het gemeentelijke infoblad ‘De Overijsenaar’, gemeentelijke nieuwsbrief en website

Zoals jullie ongetwijfeld al gezien hebben, zit ons tweemaandelijks infoblad ‘De Overijsenaar’ sinds kort in een gloednieuw jasje. Daar hoort ook een grote evenementenkatern bij. Alle activiteiten die plaatsvinden in Overijse, worden verzameld in een handig overzicht in het midden van het blad.
Wil je de activiteiten van jouw vereniging hier ook aan toevoegen?

  • Ga naar www.uitdatabank.be.
  • Als je nog geen account hebt gemaakt voor je vereniging, doe je dat eerst.
  •  Nadien klik je op de knop ‘toevoegen’ en vul je alle nodige info in.

De deadline voor het ingeven van je evenement op de Uit-databank, ligt altijd ongeveer een maand voor het verschijnen van ‘De Overijsenaar’. De exacte deadlines vind je hier.

Sportnieuws van sportclubs

Heeft je sportclub een mooie prestatie neergezet vb. winnaar van een bekercompetitie of kampioen gespeeld? vb. verschillende titels behaald op de provinciale kampioenschappen? Laat het ons weten en laat je bericht verschijnen in de lokale media.

1. nieuwsbericht op Facebookpagina Sporeo

Stuur een e-mail met de sportprestatie naar sport@overijse.be. Geef zeker ook een link naar de website waar we meer informatie kunnen vinden.

2. nieuwsbericht voor lokale pers

Download hier de lokale perslijst en verstuur een artikeltje naar een journalist van De Serrist, Streekblad, Het laatste Nieuws, Nieuwsblad,…

Comments are closed.