Huuraanvragen sportaccommodaties

Toelichting

Sportverenigingen die gebruik wensen te maken van de Overijsese sportinfrastructuren voor het volgende sportseizoen dienen dit bij de sportdienst aan te vragen. Zo’n aanvraag kan alleen gebeuren a.d.v.h. de bijhorende formulieren die u hieronder terug kan vinden en deze kunnen enkel ingediend worden tussen twee (permanent) bepaalde data*:

Startdatum van indienen steeds 15 maart
Einddatum van indienen steeds 15 april

Opgelet! De huuraanvraag telt nooit als automatische goedkeuring van de aangevraagde uren! Enkel en alleen de uren die u na aanvraag van de sportdienst ontvangt als huurbevestiging zijn de geldige uren voor gebruik.

*Opgelet! Enkel de versie die vanaf maart 2018 gebruikt wordt, kan als geldig exemplaar beschouwd worden door de sportdienst. Deze kan gedownload worden onder de sectie “aanvraagformulieren sportseizoen”. Gebruikt u toch een oudere versie dan zal deze automatisch geweigerd worden.

Evenementenplanning 2018 – 2019

Behalve reguliere huuraanvragen, staat de sportdienst ook het gebruik van onze sportinfrastructuren toe voor evenementen van de sportclubs. Deze dienen echter steeds aangevraagd te worden via het voorziene onderdeel van de huuraanvragen.

Voor de zomer kan u hier het overzicht van evenementen raadplegen: Evenementen zomer 2018

Voor het daaropvolgende sportseizoen is dat hier raadpleegbaar: Evenementen 2018 – 2019

Het overzicht van de aangevraagde uren per sportclub is uitsluitend verkrijgbaar op aanvraag van de geregistreerde verantwoordelijke (voorzitter, secretaris, penningmeester) van de club.

Aanvraagformulieren sportseizoen

Gelieve het document voor de huuraanvragen te downloaden door op de hyperlink te klikken. De regels betreffende het invullen en indienen kan u in het document zelf op de introductietab terugvinden.

Bij vragen of opmerkingen kan u terecht bij onze dienst via sportdienst@sporeo.be of 02/686 90 20 (vragen naar Kevin).

Nieuwe clubs

Wenst uw sportclub voor de allereerste keer gebruik te maken van onze sportinfrastructuren of heeft uw sportclub ervan een tijdje geen gebruik meer gemaakt ? Dan is het aangewezen dat u eerst contact opneemt met de administratie van de sportdienst (02/686 90 20 of sportdienst@sporeo.be).

Comments are closed.