Begijntjesbad

OPGELET! DE WILDWATERBAAN SLUIT VANAF 3 SEPTEMBER 2018

In de aanloop naar de renovatieperiode werd beslist om de wildwaterbaan vanaf 3 september, bij de start van het nieuwe schooljaar, niet meer te openen.

DE RENOVATIEWERKEN ZELF BEGINNEN PAS OP 3 DECEMBER 2018. VANAF DAN IS HET ZWEMBAD VOLLEDIG GESLOTEN.

Een bezoek aan het Begijntjesbad te Overijse betekent genieten in een mooie sfeervolle omgeving met het hele gezin, alleen of met vrienden!

Jong en oud kan er zich vermaken in en rond de verschillende baden.

Actief sporten, leren zwemmen, lekker spelen of heerlijk relaxen …..alles kan… kom langs en geniet ervan.

Begijntjesbad-gebouw_2


 Het sportbad

Het sportbad is met zijn 25 meter de place to be voor de trainingen van de clubs en het schoolzwemmen. Het zwembad is volledig uitgerust met het modernste competitiemateriaal zoals startblokken, keerpuntplaten enz.

Met een diepte van 1.00 tot 2.65 meter kan je er volop trainen en waarom niet records verbreken. Uiteraard voorzien we ook voor U als individuele bezoeker een aantal banen om uw conditie op peil te houden.

Sportbad-Begijntjesbad_2


 Ons kinderaanbod

Even in onze waterspeeltuin ploeteren met de kinderen, dat is ook geen probleem! Voor de allerkleinsten is er het cirkelvormige baby badje. Het water is er ondiep en als temperatuur heeft het een aangename 31°C. Ideaal om uw jonge spruit te laten kennis maken met een zwembadomgeving.

Het kinderbad loopt van 50 tot 80 cm en is uitgerust met een schildpad en een waterslang attracties die enorm aanslaan bij kleuters. Dit badje is ideaal om aan watergewenning te doen .

kinderaanbod


 Het recreatiegedeelte

De blikvanger van het Begijntjesbad is uiteraard de 35 meter lange wildwaterbaan . Vanaf het moment dat je kan zwemmen kan je genieten van deze unieke attractie. Al glijdend, Indiana Jones achterna, kom je terecht in verschillende stroomversnellingen om uiteindelijk te landen in de kreek. Daar kan je relaxen op de borrelplaat , bruisen op de waterbult en genieten van de masserende jetstreams.

Opgelet deze attractie is gesloten op bepaalde momenten zie uurrooster.

Wildwaterbaan

Comments are closed.