Kampioenenhulde: Sporttrofee van het jaar

Céline Coppieters wint ‘Sporttrofee van het jaar 2018’Op vrijdag 24 januari 2020 organiseert onze gemeente haar jaarlijkse kampioenenhulde! Hierbij worden de sportprestaties van inwoners en sportverenigingen van Overijse bekroond. Ook de ‘Sporttrofee van het jaar‘ maakt hiervan deel uit.

Deze prestigieuze trofee gaat naar een individuele sportman, -vrouw of -ploeg uit Overijse die het afgelopen jaar uitzonderlijke sportieve prestaties heeft geleverd. Wielrenner Kris Bosmans, gevechtsportster Alicia Pé en kartingkampioene Céline Coppieters gingen al met deze trofee aan de haal.

Wil je jezelf, iemand anders of een ploeg nomineren voor de ‘Sporttrofee van het jaar’? Dan kan je nog vóór 22 november 2019 de naam en motivatie van jouw kandidaat doormailen naar sport@overijse.be! Hiervoor moet je bijgevoegd Excel-bestand (Invuldocument Kampioenenhulde 2020) invullen en als bijlage meesturen.

Let op: enkel inwoners en sportverenigingen van Overijse kunnen meedingen naar de Sporttrofee van het jaar. Hou zeker ook rekening met het reglement.