Bijscholingssessies Webwinkel

Gemeente Overijse werkt voor het vrijetijdsaanbod al een tijdje met de Webwinkel. Ook onze sportkampen, initiatiereeksen Overijse Sport en Sportelactiviteiten o.a. worden beheerd via de Webwinkel. Toch moet iedereen de Webwinkel steeds een allereerste keer ontdekken… Waar schrijf je je in? Hoe begin je eraan?

Gemeente Overijse organiseert drie bijscholingssessies in de bibliotheek. Hierbij geven de medewerkers van dienst antwoord op jouw vragen en begeleiden ze je bij problemen. De sessies vinden plaats op volgende momenten:

  • donderdag 7 november 2019 van 20:00 tot 21:00 uur
  • maandag 18 november 2019 van 10:00 tot 11:00 uur
  • maandag 9 december 2019 van 20:00 tot 21:00 uur

Inschrijven is niet verplicht gewoon aanmelden in de bib op het ogenblik zelf is voldoende. Deze info is ook steeds terug te vinden op de website van de bibliotheek.