Céline Coppieters wint Sporttrofee van het jaar 2018

Sporeo huldigt jaarlijks zijn verdienstelijke sportbeoefenaars en sportkampioenen samen met het gemeentebestuur van de gemeente Overijse. In aanwezigheid van schepen van sport Peter Van den Berge, burgemeester Inge Lenseclaes en presentator Lennart Segers werden de laureaten van sportjaar 2018 op vrijdag 25 januari gehuldigd  in het gemeenschapscentrum De Bosuil.

Bijna 300 laureaten

Categorie per categorie werden de aanwezigen op het podium geroepen en kregen ze uit de handen van Druivenambassadrice Leen Wouters een mooie handdoek met het opschrift “Ik ben een Overijse-Sport kampioen”. In totaal waren er bijna 300 laureaten uit de vele sportclubs die Overijse rijk is.

Céline Coppieters wint ‘Sporttrofee van het jaar 2018’ voor Kris Bosmans

Er waren ook dit jaar weer 3 sterke kandidaten voor de hoofdprijs, de befaamde ‘Sporttrofee van het jaar 2018’ van Sportraad Overijse. De algemene vergadering van de sportraad en de publieksstemming duidden Céline Coppieters aan als winnaar voor wereldkampioen wielrennen Kris Bosmans en de winnares van vorig jaar Alicia Pé. Céline (19j – karting) is nieuw in Overijse, maar behaalde in 2018 een knappe overwinning op de sterk bezette internationale Grand Prix Karting van Zwitserland. Ze werd ook Belgisch kampioene karting bij de vrouwen en maakte ook een sterk debuut op de 24 uur van Spa-Francorchamps.

Sporeo feliciteert nogmaals alle gelauwerden en  de vertegenwoordigers van de verschillende sportclubs en dankt ook iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan deze kampioenenhulde.

Voor fotomateriaal kan je terecht op onze Sporeo-Facebookpagina.