Oproep voor kandidaturen Kampioenenhulde en ‘Sporttrofee van het jaar 2018’

Op vrijdag 25 januari 2019 heeft onze jaarlijkse kampioenenhulde plaats. Ken jij iemand uit Overijse die een uitzonderlijke sportieve prestatie heeft geleverd in het jaar 2018? Breng dan zijn kandidatuur binnen bij de sportdienst tegen uiterlijk vrijdag 23 november 2018 (en niet 1 december zoals vermeld in de Overijsenaar). Dan wordt deze sporter mee in de bloemetjes gezet op het podium in GC De Bosuil.

De kandidaturen kunnen binnengebracht worden door het onderstaande formulier in te vullen en als e-mailbijlage te bezorgen aan sportdienst@sporeo.be. Voor sportclubs uit Overijse vragen we dat de kandidaturen verzameld worden via de secretaris. Klik op deze link voor het invulformulier.

Op basis van de binnengekomen lijst beslist Sportraad Overijse wie de 3 supergenomineerden zijn voor het winnen van de begeerde ‘Sporttrofee van het jaar’, waar vorig jaar vechtsportster Alicia Pé mee mocht pronken.