Gratis sessies bootcamp voor de start van ‘Overijse Sport 2018-2019’

Gooi alle excuses maar overboord want vanaf september kan opnieuw elke Overijsenaar sporten! Na het succes van de voorgaande jaren lanceert Sporeo een 3de jaargang van “Overijse Sport”. Dit jaar heeft Sporeo 10 sportieve initiatiereeksen voor volwassenen in zijn aanbod opgenomen.

Beginnende sporters maar ook gewoon mensen eens iets nieuws willen proberen, kunnen inschrijven voor deze korte lessenreeksen. Ter promotie van het project bieden we elke maandag van september gratis sessies ‘bootcamp’ aan (19.00u – 20.00u, grasveld IJsevijver). Inschrijven is wel aan te raden i.f.v. je gratis sportverzekering.

Klik hier voor het  volledige programma Overijse Sport 2018-2019 . Voor de eerste lessenreeksen kan je hier inschrijven vanaf maandag 2 juli 2018. Je dient je eenmalig te registreren in onze webwinkel, daarna schrijf je in voor de gewenste activiteit en kan je online betalen.

Sporeo werkt voor het sportaanbod zeer nauw samen met de sportclubs uit Overijse en gekwalificeerde lesgevers. Overijse Sport…er beweegt iets in Overijse!