Vanaf nu kan je ook in Overijse een SNS-pas kopen

De Sport-Na-School-pas (SNS-pas) is op het lijf geschreven van sportieve scholieren. Het geeft hen de kans om na schooltijd heel wat verschillende sporten uit te proberen. Vanaf februari kunnen scholieren uit Overijse de pas aanvragen om naar hartenlust te sporten.

De SNS-pas is een sportpas voor leerlingen van het secundair onderwijs waarmee je  aansluitend aan de schooluren kan deelnemen aan verschillende sportactiviteiten in de buurt van de school. Met een SNS-pas kan je dus ‘à volonté’ sporten waar, wanneer, hoeveel en met wie je wil. Voor de regio Overijse-Tervuren- Wezembeek-Oppem staan onder andere sporten als fitness, kickboxing, zelfverdediging, zwemmen, hockey en spinning op het programma.

Een SNS pas kost 30 euro voor 1 periode, voor twee periodes betaal je 45 euro. Vanaf 5 februari 2018 kunnen leerlingen uit het secundair onderwijs met een SNS-sportpas in de buurt terecht op heel wat sportieve activiteiten na schooltijd. Meer info lees je op www.sportnaschool.be. Op deze website kan je ook je SNS-sportpas aanvragen, je kan ook rechtstreeks aan de balie in het Begijntjesbad Overijse je pas aanschaffen.

Hier vind je de flyer met het SNS-programma in de regio Overijse-Tervuren-Wezembeek-Oppem.